Auto: 2004 Rx-8 k24a3
Wysłany: 2015-01-06, 11:45
admor: po odebraniu auta widzÄ Ĺźe mĂłj niebieski elm327 teĹź nie dziaĹa z rx8
Dziwne Ĺźe w toyocie dziaĹa. WyglÄ da na to Ĺźe bÄdÄ musiaĹ rĂłwnieĹź zamĂłwiÄ kolejny.
Auto: 2004 Rx-8 k24a3
Wysłany: 2015-01-28, 08:45
Tak, kupiĹem ten biaĹy i dziaĹa bez problemĂłw.
Od paru dni go testuje z torque. Rozkminiam wĹaĹnie kalibracje spalania bo wg torque taczka pali niecaĹe 5l a moje k24 spija prawie zawsze 10
ChiĹczyk ktĂłry sprzedaĹ mi niebieski po przedstawieniu sytuacji zaproponowaĹ zwrot kasy i zostawienie sobie moduĹu, wiÄc przynajmniej stratny nie jestem.
PodepnÄ siÄ pod temat Panowie potrzebujÄ:
- bezprzewodowy interfejs OBD, do ktĂłrego bÄdÄ siÄ mĂłgĹ podĹÄ czyÄ aplikacjÄ z Windows Phone
- Ăłw aplikacjÄ na Windows Phonea
- moĹźe byÄ pĹatna lecz preferowana darmowa. ZaleĹźy mi jednak na jak najwiÄkszej funkcjonalnoĹci, niezawodnoĹci i tym aby póŠekranu nie zasĹaniaĹy reklamy
- musi obsĹugiwaÄ MazdÄ i Mitsubishi
MyĹlaĹem, Ĺźe wszystkie sa uniwersalne ale widzÄ c wasze problemy to chyba nie ?;)
OczywiĹcie zrobiÄ teĹź research na wĹasnÄ rÄkÄ w necie ale jak macie jakieĹ sprawdzone produkty / rozwiÄ zania to chÄtnie skorzystam
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: ĹladĂłw/Warszawa
Wysłany: 2015-04-06, 09:18
Z darmowych to masz OBD Auto Doctor. Interfejs kupisz Galerii Ĺťoliborz przy Broniewskiego. Na gĂłrze, na przeciwko Nokii. Ja tam kupiĹem i dziaĹa z torque pro na androidzie. Kilku klientom tam kupowaĹem i ze srajfonami teĹź robi. Obstawiam, Ĺźe z Windows Phone teĹź zabangla bo to kwestia aplikacji.