Auto: rx 8 231km/mercedes A Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Sie 2014 Skąd: tychy
Wysłany: 2015-03-31, 06:55
No cóż bardziej mnie interesowała opina na temat gtaffu a nie lotki,temat lotki był wcześniej.Fakt lotka jest masywna i jak ją zamawiałem nie wiedziałem że taka wielka będzie.Ale z drugiej strony kształtem pasuje do sylwetki rexa. Na razie zostanie bo w planach jeszcze inne projekty.A co do grafu to żeby zdjęcia oddawały rzeczywisty wygląd musiał bym je obrobić.W rzeczywistości kolory są żywe a rex świeci się jak psu .... chodzi mi o to czy wstrzeliłem się z motywem,czy pasuje do sylwetki itd i jeszcze jedno.Chodzi mi po głowie żeby okleić dach na czarno jak to widzicie?
[ Dodano: 2015-05-01, 21:10 ]
no w końcu rex doczekał się konkretnego zawiasu a nie takie sztukowanie.Dzięki Gronek
[ Dodano: 2015-05-01, 21:47 ]
[ Dodano: 2015-05-01, 21:49 ]
W poniedziałek jedzie do firmy tuningowej WarpStyle bo oprócz felgi ciągle mi tu coś braka,zobaczymy co wymyślą,bo na forum to można pytać tylko jak i u kogo naprawić
_________________ wole umrzeć jak mój dziadek spokojnie we śnie a nie jak jego pasażerowie krzycząc z przerażenia