Auto: Mazdaspeed RX-8 / Volvo C30 T5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Mar 2010 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2015-02-11, 16:05
Nie jest to moze swap na 20B, ale do wielkich rzeczy tez dojdziemy. Fotograf ze mnie zaden ale lampy na zywo urywaja dupsko. Przynajmniej takie moje zdanie jest
powiem że same lampy średnio mi się podobały na zdjęciach, ale na zdjęciach razem z samochodem to już są piękne
pięknie działasz, za każdym razem pozytywnie zaskakujesz
Auto zacnie wygląda Prezencja +9, performance -5 za tarcze EBC
Nie można ich raczej nazwać niestety zestawem BBK.
Pod felgę 18" StopTech robi dedykowany do RX-8 BBK w rozmiarach 328x28 mm a nawet 355x32 mm. Wejdzie pewnie nawet tarcza hamulcowa 360 mm i zacisk od Audi RS6 albo Porsche
Do tak twardego klocka jak RC5 polecam jednak zmienić tarczę hamulcową na cokolwiek lepszego. Sugerował bym tarcze nacinane aniżeli nawiercane jeśli ma hamować. Jesli ma tylko wyglądać to nawiercane jaknabjardziej na +
_________________ Rotary Inside
Hurt paliw
Ostatnio zmieniony przez Retro 2015-02-12, 11:27, w całości zmieniany 1 raz
Auto: Mazdaspeed RX-8 / Volvo C30 T5 Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Mar 2010 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2015-02-11, 21:57
Retro calkowicie sie z Toba zgadzam. EBC sa do dupy i beda zmieniane na grubsza i wieksza tarcza i na pewno nie beda nawiercane Narazie mialo to poprostu siedziec. Zaciski beda szly do regeneracji i wtedy sie troche pozmienia. Teraz ma to jechac i hamowac.
Boletz to sa naklejki z ebaya. Caly zestaw zawieral srylion roznych naklejek w dziwnych miejscach. Zostawilem to co jeszcze wygladalo jakos
Wysłany: 2015-04-28, 13:11
Wiem wiem ale nie dawno wrocilem dopiero i nawet nie mialem okazji zobaczyc i przytulic swojego auta. Jak tylko znajde chwile a MUSZE znalezc to zmierze i dam znac.