Auto: Mazda CX-7
Do³±czy³: 25 Mar 2013 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2015-06-18, 09:13 Oferta dla firm motoryzacyjnych
Wprowadziliśmy nowy projekt skierowany dla warsztatów i serwisów samochodowych dający wiele korzyści. Jest to program polegający na współpracy z naszym sklepem, a oto strona na której można zarejestrować swoją firmę http://www.warsztat.iparts.pl/
Nieco więcej o samym programie:
Projekt Warsztat.iParts.pl to nowa inicjatywa sklepu internetowego iParts.pl. Powstał w odpowiedzi na rosnące zapotrzebowanie firm motoryzacyjnych na oryginalne części w niskich cenach.
Kierowany jest przede wszystkim do właścicieli oraz pracowników warsztatów samochodowych, sklepów oraz innych firm branży motoryzacyjnej. Dzięki rejestracji otrzymają Państwo możliwość zakupu wysokiej jakości, sprawdzonych części zamiennych renomowanych producentów.
Współpraca z iParts.pl niesie za sobą szereg korzyści - osobisty doradca handlowy dla każdego klienta, rozbudowany panel kontrolny oraz indywidualne warunki cenowe.
W razie zainteresowania, zapraszamy do kontaktu telefonicznego (801 000 184) lub mailowego (bok@iparts.pl).
Zachęcam więc wszystkie osoby z forum prowadzące własne przedsiębiorstwo motoryzacyjne.
Auto: RX-8/ CBR Pomóg³: 3 razy Do³±czy³: 14 Gru 2012 Sk±d: W P N
Wys³any: 2015-06-18, 22:25
Dobre......
Jak się chce u was kupować to nie można tego zrobić.
Założyłem konto jakiś czas temu i nawet kupowałem bo oferta jest dosyć obszerna, ale jak to się zdarza zapomniałem hasła.
Nie ma szans na odzyskanie hasła- nie do zrobienia- kretyński system.
Założyć nowe konto- nie ma szans bo e-mail był już rejestrowany, a nie będę jakichś kolejnych adresów zakładał bo i tak ciężko się połapać w tym co jest.
Rozmowa z dwoma konsultantami nie przyniosła żadnego efektu.
Po prosu nie da się u was panowie nic kupić przez internet.
Auto: Mazda CX-7
Do³±czy³: 25 Mar 2013 Sk±d: Warszawa
Wys³any: 2015-06-19, 10:45
Witam;
GMAgrzesiek, przykro mi, ze spotkały Cię opisane trudności. Dam znać programistom aby zbadali sprawę.
W sklepie istnieje opcja przypomnienia hasła. Należy wejść pod adres http://www.iparts.pl/twoje-konto/, kliknąć w zakładkę "Masz już konto? Zaloguj się!", a następnie "Nie pamiętasz hasła?". To powinno pomóc.
Jeśli jednak wolisz, wyślij mi na PW swój adres email, z którego korzystasz w sklepie, a spróbuję pomóc.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach