Wysłany: 2015-06-26, 15:48 Silnik z modelu po liftingu 2010 r.
Witam
Mam pytanie czy goĹy sĹupek silnika 231 KM po lifcie róşni siÄ czymĹ konstrukcyjnie od wczeĹniejszej wersji? GĹĂłwnie chodzi mi o to czy podejdzie do RX8 z przed litingu ? A jeĹli osprzÄt by nie pasowaĹ to czy wejdzie bez Ĺźadnych przerĂłbek gdybym takiego nabyĹ razem z osprzÄtem. SzukaĹem ale nigdzie takiego tematu nie znalazĹem.
a pod skrzyniÄ normalnie podejdzie ? I nasuwa mi siÄ myĹl czy moĹźe jest coĹ udoskonalone, Ĺźe jest bardziej wytrzymaĹy czy raczej z trwaĹoĹciÄ bez zmian?
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: ĹladĂłw/Warszawa
Wysłany: 2015-06-27, 07:43
Teoretycznie powinno byÄ lepiej. DoĹoĹźyli po wtrysku dodatkowym na housing oraz zmieniono parametry podawania oleju na gĹadzie. Programowo jest teĹź odciÄcie zapĹonu ktore roĹnie wraz z temperaturÄ . Na skrzynie siada, Ĺapy silnka teĹź sâ takie same.