sznowak
Auto: Mazda RX-8 KURO 230BHP
Doczy: 14 Sie 2011 Skd: Gdańsk
Wysany: 2015-07-14, 15:12 [RX8] RX8 231HP na Sprzedaż
Forumowicze,
Jakoś ostatnimi czasy nie udzielałem się zbytnio na Forum, bo i okazji do zajmowania się Mazdą RX8 jakby coraz mniej. Pisze smutnego posta, w którym poinformuje was że moja RX8 jest na sprzedaż.
Z góry podam tez przedział cenowy, który mnie interesuje to okolice 45 000 PLN. Jednak jeśli cena w negocjacjach będzie niska, to przepraszam ale aż tak na pieniądzach mi nie zależy i zatrzymam MAZDE na kolejnych kilka lat.
Trochę historii modelu:
RX8
Rok produkcji 2008
Ciemno oliwkowy kolor z bezowymi skórami w środku.
231 HP
6 biegów manual
Kupiony jako samochód „DEMO” czy tez trochę używany przez kierownika serwisu w salonie MAZDY w Łodzi (Panowie i Panie z Łodzi zapewne wiedzą o jakim salonie mówimy).
Wyposażenie wyższe od standardu:
Audio BOSE
Aluminiowe nakładki na pedały
Elektryka siedzenia kierowcy
Podgrzewane siedzenia kierowcy i pasażera
Dlaczego warto kupić? Przebieg – 23 000 km. Z czego przy moim zakupie w 2011 roku miał przejechane 9 700 km. Samochód po prostu stał nieużywany, a jeśli go ruszałem to po to aby przejechać się trochę po mieście. W rekordowym 2013 roku przejechałem MAZDA 3 400 km. W 2015 naliczyłem na razie 180 km
Stan blacharski i mechaniczny bardzo dobry. Można co najwyżej oleje wymienić i klocki/tarcze ty i zobaczyć czemu przy bardzo wysokiej temperaturze i po mocnej jeździe nie można wrzucić wstecznego.
Opony tył do wymiany
Dodatki dla kupującego:
Opony tył 2 szt. ale trochę szersze 255mm
Spojler tył, który kupiłem 3 lata temu i nigdy nie zamontowałem.
Auto: Mazda RX8 HP AT
Doczy: 29 Lip 2014 Skd: Grodzisk Maz.
Wysany: 2015-07-14, 21:56
In 2007 Mazda released a UK-only limited edition known as the Kuro (Japanese for Black). Production run was limited to 500 cars, based on the 231ps model. All cars were finished in Sparkling Black Mica paint, with 18" alloy wheels finished in dark silver. Stone coloured leather upholstery featured throughout, and each car was individually numbered with stainless steel scuff plates, on the door sills.
..także to z pewnością nie jest KURO
sznowak
Auto: Mazda RX-8 KURO 230BHP
Doczy: 14 Sie 2011 Skd: Gdańsk
Wysany: 2015-07-14, 22:12
Dziękuje za konstruktywne wypowiedzi na temat wersji Specjalnie dla was zmieniłem opis
Regulamin:
"Aby umieścić wątek o sprzedaży auta, auto musi zostać opisane w dziale "Nasze auta" a minimalny okres od zarejestrowania się na forum to 1 miesiąc. "
Masz tydzień na założnie takiego wątku, w innym przypadku zaprazaszm do "Sprzedam » Samochody » !Zarejestrowałem się aby sprzedać auto!".
_________________ Pozdrawiam
yasko
wole umrzeć jak dziadek maleńkiego, spokojnie we śnie a nie jak jego pasażerowie krzycząc z przerażenia