Witam, nie chce zaśmiecać nie zarejestrowałem się tylko po ty by sprzedać ale juz tu napisze, moje auto jest wystawione na olx jeżeli ktoś ma jakieś pytania albo propozycje to pisać śmiało
witam sprzedam piekna czarna rx8 doiwestowana 1.3 192 koni przebieg 112 tys wszystko w idealnym stanie sprzedaje bo wyjezdzam z kraju zainteresowanych autem prosze o kontakt 793397420 auto do obejrzenia w oswiecimiu cena samochodu 26 tys do negocjacji
zainteresowanych zdieciami wysle na maila ostanio zrobilem wydech z toyosport sprzedaje bo musze niestety
_________________ Pozdrawiam
yasko
wole umrzeć jak dziadek maleńkiego, spokojnie we śnie a nie jak jego pasażerowie krzycząc z przerażenia
_________________ Moja rx8 ma 192 konie z przebiegiem 112 tys rocznik 2006 wszystko idealnie chodzi ostatnio wymienilem wydech na toyosport chodzi pieknie auto tak zloto
Ogłoszenie andrzej.aleks:
Rexa sprzedaje moja żona, opis pochodzi od niej :
Oferuję Mazdę RX-8, kolor czerwony perłowy (Velocity Red), 192 KM, 2004 rok produkcji, 58 540 km przebiegu (i powoli się zmienia - auto używane codziennie w Łodzi).
Cena 18 000 zł.
Samochód w 2008 roku przyjechał z Luksemburga z przebiegiem 39 000 km.
Jestem pierwszą i jedyną właścicielką w Polsce.
Jest to nasz drugi samochód, używam go tylko do jazdy po mieście, stąd mały przebieg.
Nie ma ksenonów, ma światła przeciwmgielne. W środku czerwono-czarne skóry, siedzenie kierowcy regulowane elektrycznie, przednie fotele podgrzewane, welurowe dywaniki, klimatyzacja automatyczna, zmieniarka CD na 6 płyt, system Bose
Najbogatsza seryjna wersja wyposażenia europejskich Rexów 192 KM (samochód "wszystkomający" oprócz ksenonów i szyberdachu).
Dodatkowo samochód jest wyposażony w zestaw głośnomówiący Nokia CK-15 (bluetooth).
Badania techniczne: 16.03.2016 r
Ubezpieczenie: 03.08.2015 r
Klocki hamulcowe wymienione 16.03.2015 - na oryginalne Mazdy
Olej wymieniony w listopadzie 2014 r.
Do Mazdy oferuję komplet kół z oponami zimowymi (na oryginalnych alufelgach Mazdy RX-8) - Koła letnie też są z oryginalnymi alufelgami RX-8.
Rex jest z nami już 6 lat - sprawował się dobrze i zawsze robi wrażenie na drodze - wyglądem i przyspieszeniem.
Sprzedaję, bo kupiłam inny samochód.
Odpowiem na wszystkie pytania. Zdjęcia mogę wysłać na adres e-mail.
Auto: Mazda Er Iks-8
Doczy: 19 Maj 2015 Skd: Kielce
Wysany: 2015-06-04, 12:17
Witam . Mam do sprzedania Mazde rx-8 2004 rok . Cena oczywiście do negocjacji . Sprzedaje z powodów małych problemów prywatnych Tutaj daje link do ogłoszenia mazda rx8 link
Dzięki . Ale żeby nie było że tylko dlatego się tu zarejestrowałem . W tym temacie go wrzuciłem bo jestem tu od niedawna ... NA forum miałem konto jakies półtora roku temu już to jest nowe konto . Nie chwaliłem się autem wtedy dopiero teraz jak miałem plany coś pomodzic w nim to pomyslaLem ze warto pokazać . Niestety mam małe problemy i wyszlo jak wyszło .
Ostatnio zmieniony przez yasko 2015-07-03, 10:01, w caoci zmieniany 2 razy
Nic z nim nie tak. Sprzedaję bo potrzebuję pieniędzy.... Ogólnie problem jest z maglownicą bo raz włącza się raz nie wspomaganie ale jak poruszasz kostką to załapie. Reszta jak w opisie...Chciałem zostawić auto do siebie ale inne wydatki są ważniejsze....
Ostatnio zmieniony przez yasko 2015-07-03, 10:00, w caoci zmieniany 1 raz
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomg: 38 razy Doczy: 30 Lis 2011 Skd: Śladów/Warszawa
Wysany: 2015-07-14, 22:01
crazytomi9, Fajna ... co to za zestaw schowków ? Co to za Bluetooth ?
Jak miałbyś ochotę to zapraszam na pomiar kompry. Jak wyjdzie dobrze to może być mocny argument do sprzedaży Tym bardziej, że kilku klientów poszukuje czegoś w tych pieniądzach
Wysany: 2015-07-14, 23:15
Gronek, to jest aukcja mojego brata którą ja tylko dodałem, jeśli potrzebujesz więcej inf to zadzwoń na nr podany w aukcji albo podaj swój to brat zadzwoni Pozdrawiam
edit nr dopiero teraz na sygnaturze zauważyłem
RotorMotor
Auto: Rx8 HP
Doczy: 18 Lut 2015 Skd: wziąc $ na mody.
Autko bardzo zadbane i zdrowe .. Jeden z naszych klientów jest zmuszony sprzedać. Dosłownie zmuszony. Wszelkie pytania o szczegółowy stan auta i historię serwisu w naszym warsztacie proszę kierować na mail tomek@rotaryengines.pl ..... negocjacje cenowe i inne proszę kierować do właściciela. Myślę, że cena mocno do porozmawiania ale to już sprawa między kupującym a sprzedającym