Witam. W mojej mazi musze wymieniÄ olej . Jaki wg was jest lepszy warsztat... Pro-moto czy jakiĹ inny ( te tylko w woj. ĹlÄ skim.. najlepiej blisko Katowic ). Co do kojota to wymianÄ oleju nie bÄdÄ go zajmowaĹ…. ma powaĹźniejsze sprawy. JeĹli chodzi o warsztat to ktĂłry zrobi solidnie a ktĂłry tanio a ktĂłry to i to ….Bardzo proszÄ o odpowiedĹş i pozdrawiam.
Aha i jak moĹźecie to podajcie wszystkie warsztaty godne uwagi( tylko woj. ĹlÄ skie). Jak coĹ to sobie sam do nich podzwoniÄ i popytam. Nie chce naduĹźywaÄ waszego czasu…
Auto: VW Scirocco 1.4 2.0,CR-V i-CTDi Felicja 1.3 Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: Katowice
Wysłany: 2010-10-17, 12:10
Olej to sobie mozesz nawet i w serwisie TATA wymieniÄ wiekszej filozfoii nie ma A tak to jedz do Pro moto na przyklad. Ja jezdze tam i tyle. Sprawa banalna jak zmiana kĂłĹ.
Auto: rx8,Touran
Wysłany: 2011-08-07, 21:30
Retro, witaj kolego jestem nowy na forum mam zamiar kupic rx8 i szukam wlasnie.mieszkam w niemczech i raz w miesiacu jezdze do pl.czy moglbys mi powiedziec jak sprawuje sie to autko,czy masz z nim problemy i czy nadaje sie do jazdy z 600km do polski i spowrotem.jak wyglada spalanie i serwisowanie.prosze o pomoc.pozdrawiam
Auto: Toyota Auris :(
Wysłany: 2011-08-07, 22:48
tyger, witaj kolego jedna proĹba. PrzestaĹ spamowaÄ po wszystkich tematach zaĹóş swĂłj ze potrzebujesz pomocy i rozmowy z kimĹ ogarniÄtym ze chcesz to i tamto a nie Ĺmiecisz. Nie chodzi o to ze siÄ czepiam ale po prostu robienie Ĺmietnika z forum nie jest dobra rzeczÄ i inni forumowicze nie akceptujÄ czegoĹ takiego zazwyczaj
anubis88
Auto: RX8 LPG AeroKit Revolution 231Hp Velocity Red Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2010 Skąd: ĹlÄ sk
Wysłany: 2011-08-13, 20:31
ja osobiĹcie polecam Fazera dobre ceny i fachowo robi