simon1989
Auto: Mazda RX-8
Wysłany: 2008-11-27, 12:56 Moja Perła RX-8 Red
można powiedziec ze seria z wygladu kupiłem ją po tym jak zostala z tuningowana w niemczech poniesiono moc o 38-40 km , dodało mocy i aptetytu na paliwo :D
Ostatnio zmieniony przez Pit 2008-12-15, 10:24, w całości zmieniany 1 raz
Z niecierpliwością czekamy na fotki, oraz opis modyfikacji, bo 40 KM z wolnossącej jednostki, w zasadzie mało podatnej na takie modyfikacje, to dość sporo. Witamy na forum
simon1989
Wysłany: 2008-11-27, 13:35
nie mogłem sie dogadac z tym gościem maiłem go na hamowni rzeczywiście ... trudno uwierzyć :D ale prawda
Musisz umieścić na jakimś serwerze (imageshack, photobucket, fotosik) i podlinkować tutaj w tagach [img]. Jak sobie nie poradzisz - wyślij na pit@rxklub.pl
Bardziej niż fotki interesuje mnie lista modyfikacji wraz z wykresem dyno
_________________ Rotary Inside
Hurt paliw
simon1989
Wysłany: 2008-11-27, 20:10
hymmm cięzko będzie liste modyfikacji bo nie dostałem takiej wykres chetnie tylko musze to gdzies ze skanowac:)
z tego co wiem to elektronika silnika , układ dolotowy , jakiś aluminiowy rotor dysk jeszcze cos nie wiem nie interesowało mnie to ponieważ auto zjefajnie przyspiesza
po za tym nawet gdyby seryjne 240 jerzy włosy na głowie
Ostatnio zmieniony przez Retro 2009-03-26, 21:50, w całości zmieniany 4 razy
Pozwoliłem sobie na lekkie modyfikacje Twojego posta
No Madzia całkiem całkiem Fajnie, że masz białe światełka w błotnikach Właśnie takie sobie zamówiłem
Anyway apropo tego co pisałeś, to każda RX-8 z seryjnym silnikiem ma aluminiowy rotor Co do reszty to hmm... ostatnio też byłem u "szpeca" i stwierdził, że może pogrzebać w komputerze i da mi max + 20 km, jesli do tego dołożysz zmianę dolotu, wywalisz katalizator, zmienisz wydech to myślę, że kolejne +20 jest możliwe ale to już ktoś musi mieć pojęcie :p
Rex nie lubi jak mu się katalizator wyciąga
_________________ Rotary Inside
Hurt paliw
simon1989
Wysłany: 2008-11-28, 10:55
z tym z ja naprawde nie wiem o co chodzi do konca z tym nie umiałem niemieckiego , a gośc angielskiego ....
ciesze sie sie ogromnie bo kupiłem 2letnie auto z malutkim przebiegiem jeszcez na gawrancji, dodtakowo po modyfikacjach które żekomo kosztowały go pond 4,5 tys euro... auto chodzi wysmienicie :D( a ztym rotorem to wiem tyle ze pokazal mi stary i mówil ze przy nowym jest cos zmienione , elektronika robiona w jednej z najlepszych firm tuningowych
moj ulbioy kolor jeszce w pela, :D