witam wszystkich i od razu przechodzÄ do rzeczy. Mam problem z czujnikami cofania gdy wrzuce bieg wsteczny od razu zaczynajÄ mi bezustannie piszczeÄ. Nie wiem co siÄ staĹo myĹlalem na poczatku Ĺźe moĹźe jakieĹ zabrudzone czy co ale przeczysciĹem je a problem nie zniknÄ Ĺ. JeĹli ktoĹ miaĹ juĹź taki problem proszÄ o rade. Z gĂłry dziÄki.
anubis88
Auto: RX8 LPG AeroKit Revolution 231Hp Velocity Red Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2010 Skąd: ĹlÄ sk
Wysłany: 2010-10-26, 10:10
miaĹem tak w passacie ;p u mnie byĹ jeden z nich uszkodzony odpinaj pokojei
Auto: VW Scirocco 1.4 2.0,CR-V i-CTDi Felicja 1.3 Pomógł: 2 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: Katowice
Wysłany: 2010-10-26, 19:34
Odpiecie jednego nie daje takich efektĂłw jak piszesz bo to zalezy od czujnikĂłw jak sa zintegrowane z centralkÄ . Problem znany mi z aut w ASO w pracy. Czesto zwarcie jednego czujnika. Sprawdz instalacje a potem miernikiem czy kazdy dziaĹa w ogĂłle
anubis88
Auto: RX8 LPG AeroKit Revolution 231Hp Velocity Red Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2010 Skąd: ĹlÄ sk