A wiÄc jak juĹź wiecie kilka dni temu speĹniĹem swoje marzenie i zostaĹem wĹaĹcicielem wyĹźej wymienionego wozu, jest to caĹkowita seria, bez Ĺźadnych udziwnieĹ technicznych i tak juĹź zostanie, przynajmniej dopĂłki bÄdzie w moim posiadaniu.
Oto kilka fotek:
Mazda jakich wiele na tym forum, ale dla mnie najwiÄkszÄ jej zaletÄ jest to Ĺźe jest moja
cacko, takiej szukaĹem ale jak zobaczyĹem pierwsze zdjÄcia mojej bidronki to juĹź zmieniĹem zdanie i copper red z jasnym wnÄtrzem wygraĹ rywalizacjÄ, co nie zmienia faktu Ĺźe czarna prezentuje siÄ rewelacyjnie, gratulacje
anubis88
Auto: RX8 LPG AeroKit Revolution 231Hp Velocity Red Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2010 Skąd: ĹlÄ sk
a no, problem z rozmiarem, za tydzieĹ bÄdÄ miaĹ zimĂłwki a fotki tam robiliĹmy bo jest dobra miejscĂłwka i moja luba pracuje obok, wiÄc czÄĹÄ robiliĹmy przed jej pracÄ a resztÄ po
Anubis maĹo niÄ jeĹźdĹźÄ ze wzglÄdu na brak zimĂłwek, wiÄc nie duĹźo jak jest czarny asfalt to siÄ poĹaszÄ ale jak jest Ĺlisko wsiadam w passka.