Auto: RX8 High Niuter ! Pomógł: 7 razy Dołączył: 07 Mar 2011 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-05-07, 17:00
nie to nie ta , a w tej czerwonej za tÄ cenÄ to nie ma sensu nawet mierzyÄ kompresji , lepiej zrobiÄ test z odpalaniem ,na ciepĹym zgaĹ i odpal za kilka sekund , zgaĹ i odpal po minucie dwĂłch ,jak dobrze pali to powinna pojeĹşdziÄ...trochÄ
Auto: ByĹ RX-8 HN 6-gear '05 / jest Collka TS Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Lip 2012 Skąd: StÄ d
Wysłany: 2014-05-08, 20:58
Trzeba uwaĹźaÄ dokrÄcaniu ponownie Ĺwiec albo miernika aby go nie za mocno dokrÄciÄ bo moĹźe uszczelniacz ĹciÄ Ä wystajÄ cy Ĺepek i kiszka bÄdzie.
hehe dobrze, Ĺźe caĹa akcja byĹa po drodze jak jechaĹem na spotkanie sĹuĹźbowe do niemiec.... jeszcze nigdy podczas oglÄ dania samochodu siÄ tak nie naĹmiaĹem ... goĹciu kosmita co sprowadziĹ za swĂłj majÄ tek z niemiec zĹom walniÄty ... pomalowaĹ w szopie lewy przĂłd poskĹadaĹ jakoĹ i sprzedaje... w miedzy czasie jeĹşdzi ... felgi asa poler w Ĺrodku ledy niebieskie podswietlajÄ ce nie wiadomo co... jeszcze czegoĹ takiego nie widziaĹem .. 4 mini led halogenki na gniazdo do zapalniczki przyklejone na taĹmÄ do podĹokietnika ... fuck ! ... ze stacji na ktĂłra przyjechaĹ ( od razu byĹo widaÄ lekki dymek z rur ) auto nagrzane ... wsiadam start ... sprzÄgĹow dziwne lewar jakiĹ wyruchany ... droga prosta 1, 2 , 3 do 7 tys .... auto bez mocy ... totalna padaka.... hamowanie , ĹciÄ ga na prawo ... no i rura 1,2, do odcieÄia ... auto prawie siÄ rozpada. na stacji wyĹÄ czyĹem go i wĹÄ czyĹem po 3 s ... potem po off i start po 3 minutach ... odpalaĹ niby ale jakoĹ tak dziwnie ... po tej drugiej prĂłbie nagle dookoĹa zrobiĹo siÄ biaĹo jak w chmurach ... ... beka z goĹcia.... powiedziaĹem mu ,Ĺźe mogÄ daÄ parÄ tysiecy sie obraziĹ ,popluĹ i pojechachaĹ ... twierdzi, Ĺźe to zaraz to naprawi i Ĺźe auto idealne no beka Ĺźycia ... sugerowaĹ, Ĺźe to ja rozwaliĹem mu ... do tego miaĹem okazjÄ dziĹ w 3city sie przejechaÄ i niestety chyba rezygnujÄ ... albo jeĹşdziĹem juĹź drugi raz i te modele to padliny ale mnie ta moc to smuci, charakterystyka tak samo a zachowanie auta jest bardzo Ĺrednie ... do bmw 330CI w m pakiecie to Ĺmietnik straszny ... chyba, Ĺźe ktoĹ mnie przewiezie idealnym z peĹnÄ mocÄ i pokaĹźe jak to auto powinno siÄ zachowywaÄ bo jestem smutny na to sytuacjÄ bo strasznie chciaĹem mieÄ rx8 ... miaĹo byÄ tak piÄknie
Auto: RX8 GRAND TOURING Pomógł: 5 razy Dołączył: 09 Paź 2011 Skąd: ToruĹ
Wysłany: 2014-05-11, 09:13
Od czwartku jestem tydzieĹ w sopocie. Jak chcesz to podjedz i pogadamy obejzysz i siÄ przekonasz czy chcesz rexa czy nie. MĂłj jest zdrowy i jakoĹ tam siÄ przekonasz toczy do przodu