kicek
Auto: RX-8 R3
Wysłany: 2014-04-12, 22:39
Ostatnio szukaĹem czegoĹ fajnego i zajebisty jest Pettit Racing, ale ceny bez szaĹu od 809 do 1249 funtĂłw netto... W sumie ten co by mnie interesowaĹ jest najtaĹszy
Cena jest uzaleĹźniona od Ĺrednicy ukĹadu wydechowego oraz tlumikĂłw koĹcowych . KiedyĹ robiliĹmy sami puszki ale to siÄ nie opĹaca bo koszt wyprodukowania w dobrym materiale tĹumika + dobre wygĹuszenie to koszt +- 600zĹ za maĹy tĹumik a wiemy jakie sÄ ceny na allegro WiÄc obecnie jak spawam ukĹ wydechowy to w oparciu o tlumiki gotowe tak wiÄc albo wkĹadam magnaflow najczÄsciej albo klient sam decyduje co zamontowaÄ.
Broder
Auto: BMW M3 E36
Wysłany: 2014-08-11, 20:51
pawelc napisał/a:
ok ,dziÄki ,miaĹ ktoĹ moĹźe srebring-a tylny tĹumik ?
Sebring to nieporozumienie. Mialem u siebie i niestety rura wchodzaca w puszke ma ksztalt litery T , przez co pedzace spaliny najpierw uderzaja w scianki puszki, a dopiero pozniej rozchodza sie na boki. Dziwek dzwoniacej rynny
Po zmianie na caly system Toyo sport auto w koncu zaczelo brzmiec jak powinno, w tym ukladzie rura dochodzaca do puszki koncowej ma plynny ksztalt litery Y i spaliny rozchodza sie bez walenia w scianki .
TMsk napisał/a:
spotkaĹ siÄ ktoĹ z takim osĹonami z kwasĂłwki?
To moje zdjecie, oczywiscie sa to ori oslony mazdowskie, na ebayu angielskim mozna czasem trafic za ok. 90GBP komplet nowych oslon. Ja swoje wyczyscilem papierkiem 2000 i autosolem, po tym zabiegu wygladaly jak nowe
jak ktoĹ lubi hardcore'owe granie to turbo'xs robi rozpierduchÄ ... mi pasujÄ ... kaĹźdy dzieĹ od tygodnia czujÄ siÄ jak na torze :D ... a strzela tak, Ĺźe kumpel specjalnie jeĹşdzi za mnÄ bo siÄ napatrzeÄ nie moĹźe ... szkoda tylko, Ĺźe od tygodnia wydaĹem prawie kafla na wachÄ