Ciekawe wydarzenie sasiad. Jak z wyważeniem samochodu. Nie ma problemu z równowagą i z przyczepnością? Mam mieszane uczucia, chociaż podziwiam Twój zapał. Z jednej strony BRAWO, ale.....
Silnik poszedł na maxa w dół i w stronę kabiny. Gródź jest cofnięta o ≈30mm, dalej trzeba było by ciąć. Zdecydowana większość znajduje się się za przednią osią.
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: Śladów/Warszawa
Wysłany: 2012-01-09, 22:30
Jak będzie cios to i horyzont w oknie się będzie zmieniał. Mam wrażenie, że nie jedną muchę boczną szyba zabijesz Jak złożysz to daj znać. Może zapakuje Kojota na pokład i na sparing przyjadę
Wysłany: 2012-01-09, 22:33
sasiad, projekt piekny jezdzlem juz rexem z zwyklym tlokowcem i musze powiedziec ze tez jest efektynie ale wiekszy efekt taje silnik wankla + turbo nie wiem czy tylko ja tak mam ale gdy silnik wchdzi na te obroty to az w uszach slychac wiecej dawaj weicej
jsli mozna wiedziec ile kosztowal cie ten projekt?