Plomienio
Auto: RX-8/ZX6R Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Mar 2012 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-08-29, 19:08 Majn Ar Iks Ejt
Zabierałem się do otworzenia tego tematu już od początku lipca czyli od momentu kiedy nabyłem swoją Mazdę.
Rocznik 2004.
Słaba wersja ( 192 KM ) w welurze.
67 tyś Km na liczniku.
Z ciekawostek : nocna lampka a.ka. GPS, Radio/CD odtwarzające MP3,
Dodatkowe zegary ciśnienia oleju i czegoś w miejscu popielniczki, wkurzające błękitne LED'y oświetlenia wnętrza.
Dzięki temu że był ze mną Kajak przy oględzinach, od razu po zakupie zostały wymienione:
Kable i świece NGK
oraz cewki wraz z przeglądem u Koyota.
Przed wymianą wyskakiwał CEL od katalizatora, po wymianie wyskakiwał od pompy powietrza acz ostatnio chyba jej się odwidziało bo i sama pompa ciut ciszej pracuje, do zbadania w każdym razie.
Dodatkowe zegary ciśnienia oleju i czegoś w miejscu popielniczki,
Widziałem autko na żywo, ten drugi budzik co masz to vacum - podciśnienie w kolektorze ssącym. Osobiście na Twoim miejscu zainwestowałbym w nową popielniczkę.
. Osobiście na Twoim miejscu zainwestowałbym w nową popielniczkę.
Dobre, faktycznie. Jako stary palacz potwierdzam. Poza tym, pod pokrywą popielniczki jest gniazdko elektryczne. Czy ono zostało gdzieś przeniesione?. Oryginalne felgi. Samochód robi dobre wrażenie.
_________________ Pozdrawiam
Plomienio
Auto: RX-8/ZX6R Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Mar 2012 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-08-29, 23:37
adamsud napisał/a:
Sqad napisał/a:
. Osobiście na Twoim miejscu zainwestowałbym w nową popielniczkę.
Dobre, faktycznie. Jako stary palacz potwierdzam. Poza tym, pod pokrywą popielniczki jest gniazdko elektryczne. Czy ono zostało gdzieś przeniesione?. Oryginalne felgi. Samochód robi dobre wrażenie.
Ogólnie jestem niepalący ale nad popielniczką i tak myśle