Wysłany: 2013-04-21, 14:28 Moje obecne i byłe RX8.
Witam, Panowie chce przedstawić moją ex RX-8 i obecną.
Poprzednia mazda z 2003 roku i przebiegiem ponad 90tyś. Max wyposażenie bez zenonów i szybra. Kupiłem ją z minimalną wiedzą na temat tych aut i oczywiście było z nią mnóstwo problemów, wspomaganie, zalewanie,panel klimatronika radia, brak abs itp. Trafiłem ponad rok temu na to forum dzięki mojej poprzedniej Madzi Ale się nie zraziłem, zakochałem się w tych autach. Sprzedałem Moją szarą mazdę, kupiłem bmw 330cd ale cały czas myślałem o rexie. I po pół roku od poprzedniej mazdy znowu stałem się posiadaczem tym razem czerwonej RX8
Obecna czerwona rok 2004 max wyposażona co ciekawe przebieg 160tyś!!!! silnik wymieniony w serwisie mazdy przy lekko ponad 110tyś przebiegu. Zero problemów puki co. Jedyne przeróbki jakie zrobiłem to skrzela, wydech i kilka detali w cabronie + oczywiście wymiana oleju, klocków, świec, kabli, cewek. Nie długo kilka fotek w lepszej rozdzielczości.
Ex: