KajaK, okleina "w komiksy" teĹź Ĺwietna pewnie na wiÄkszych elementach musi dobrze wyglÄ daÄ, np na tylnych drzwiach rx8
kiedyĹ widziaĹem w miÄdzyzdrojach takÄ FD - tylni zderzak, jeden tylni bĹotnik byĹ oklejony w komiks oraz przedni pas a reszta przodu i elementĂłw w rat car - w sensie "rdzawy" - tak to siÄ chyba nazywa - a do tego miaĹa chromowane felgi na bĹysk - takie skrÄcane na Ĺrubki - no --- byĹo na co popatrzeÄ
ale w necie nie mogĹem jej znaleĹşÄ
a ta czarnÄ FD to w niedziele robiliĹcie ?? - ja do koĹcioĹa w zielonce a mazda na robocie
mrgrey
Auto: RX7 FD3S
Wysłany: 2014-07-02, 13:52
Przyznaje ze atmosfera w garazu bardzo sympatyczna , poza zreszta tez . nie wiem co oni tam robia , jakies tam rotory czy cos ale robia to dobrze . FD lata miod-malina. profesjonalnie i dobrze podchodza do tematu . ja tam jestem zadowolony i moja madzia tez . czekam na efekt koncowy jak Reksio na szynke
POLECAM
Cezar77
Auto: RX-8 192KM Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Maj 2014 Skąd: PiastĂłw
Wysłany: 2014-07-02, 14:03
mrgrey podpisujÄ siÄ pod TwojÄ opiniÄ nogami i rÄkami do tego majÄ bardzo wygodnÄ kanapÄ dla oczekujÄ cych na odbiĂłr Rexa
_________________ Cezar77
Cezar77
Auto: RX-8 192KM Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Maj 2014 Skąd: PiastĂłw
[ Dodano: 2014-07-22, 13:28 ]
Wieczorna panorama. Przez awariÄ wody zostaliĹmy zmuszeni do zrobienia remanentu w inwentarzu. ZnalazĹo siÄ kilka "zapomnianych" wozĂłw. Warsztat zostaĹ zabarykadowany takĹźe w tym tygodniu zabieramy siÄ za skĹadanie silnikĂłw. W planach mamy mocne 12A, Aniversary Renesis i wisienka na torcie Renesis Turbo na 3mm Foto relacje niebawem!!
btw: skrzynia hula luks;)
Auto: Mazda RX8 / Volvo S60 2.4 Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Maj 2013 Skąd: BiaĹa Podlaska
Wysłany: 2014-08-18, 11:49
Jak pisaĹem parÄ postwĂłw wyĹźej - wrĂłciĹem po kolejne fotki.
SÄ na Fanpage Kojot Garage, a info co i jak robiĹem w opisie mojego auta - http://www.rxklub.pl/rxfo...p?p=46674#46674
KrĂłtko: nowy silnik, zapĹon, skrzynia, sprzÄgĹo.
Na razie przejechane 200km, ale pĂłki co jestem zadowolony.
Na pewno bÄdÄ wracaĹ. Mam nadziejÄ, Ĺźe tylko w celach towarzyskich, albo na badania okresowe lub modyfikacje.
Temat posprzÄ tany z off topu.
Zasady umieszczania wpisĂłw opisaĹem w osobnym wÄ tku.
Kojot & Kajak nowe posty z tym co robicie jak najbadziej sÄ mile widziane.
_________________ Pozdrawiam
yasko
wole umrzeÄ jak dziadek maleĹkiego, spokojnie we Ĺnie a nie jak jego pasaĹźerowie krzyczÄ c z przeraĹźenia