Ello, mam problemik, co prawda byl juz od dluzeszego czasu ale dopiero teraz padĹa elektryka na amen (oswietlenie radia, przeĹÄ cznikĂłw, pilota na kierownicy, etc..) wczeĹniej zdarzaĹo sie to sporadycznie i po chwili poracaĹo do normy, ale teraz to ciezko, w dzien to nei przeszkadza az tak ale w nocy to nic nie widze w aucie... HeLP! ktos wie co sie sypĹo ? styki jakies? nie wiem..:/
Ostatnio zmieniony przez Pit 2009-12-13, 14:54, w całości zmieniany 1 raz
Ja miaĹem podobny problem i okazalo sie Ĺźe przekaznik sie spaliĹ. Wystarczy go wymienic a znajduje sie on w skrzynce bezpiecznikĂłw.
http://moto.allegro.pl/it...piecznikow.html
O ile dobrze pamiÄtam to jest to ten z napisem B115
[ Dodano: 2009-07-27, 21:10 ]
Oooo sÄ dwa z takim napisem:) PatrzÄ c na zdjÄcie jest to ten z prawej strony. Pozdro
Przekaznik taki powinien miec luzem kazdy dobry elektryk samochodowy ( ja tak kupiĹem i daĹem 20zĹ) wypnij jaki kolwiek przekaznik tej samej wielkoĹci i wepnij go w to miejsce gdzie mĂłwiĹem i wtedy zobaczysz, jak podĹwietlenie bedzie dziaĹac to problem masz juĹź z gĹowy.
Herki, prĂłbowaĹem wyjÄ Ä ten bezpiecznik ale nie mogÄ, a na sile nie chce tego robiÄ... jestes pewien ze to jest wlasnie ten problem? moge podejchac do jakiegos warsztatu z tym? Pozdro...