po przedstawieniu siÄ, nadeszĹa pora na przedstawienie mojej "srebrnej strzaĹy".
Kilka sĹĂłw o samochodzie: sprowadzona ze stanĂłw w 2010 roku i uĹźytkowana gdzieĹ w okolicach Skierniewic. Ja kupiĹem jÄ w 2012 roku i cóş... trochÄ mi siÄ przyfarciĹo, bo mimo przebiegu 80000 km do tej pory silnik trzyma niezĹÄ komprÄ, na poziomie 7,6 na obu komorach. Nie znam dobrze historii swojego pojazdu, bo kupiĹem jÄ (sÄ dzÄ c po niemal 2 latach uĹźytkowania) na czuja i instynktownie (czytaj trochÄ bezmyĹlnie).
W historii aut uszkodzonych nie znalazĹem jej, Ĺźeby przypĹynÄĹa ze StanĂłw pokiereszowana. Gdy kupowaĹem MazdÄ, miaĹa jedynie zmieniony zderzak i nadkole lewe, z tego co udaĹo siÄ sprawdziÄ w ASO i później w REV Service, strzaĹa nie dostaĹa (przynajmniej nie mocnego). CaĹa reszta stock.
Tak siÄ prezentuje teraz (Nowe Miasto 31.05 - zdjÄcia dziÄki uprzejmoĹci Seweryna Dyrona z forum subaru)
a tak w zeszĹym roku (teĹź nowe miasto - fotki z Nowego Miasta od Moniki Przybek, a wnÄtrze wĹasna)
Obecnie zmieniĹem z powrotem na seryjne koĹa i wĹoĹźyĹem szersze kapcie na tyĹ 245/40/18.
LiczÄ na jakiĹ spocik w Warszawie w najbliĹźszym czasie, bo chÄtnie pogadaĹbym z innymi uĹźytkownikami rexĂłw.
Fajnie na jednym z twoich zdjÄÄ widaÄ jak przy duĹźych prÄdkoĹciach na zakrÄtach buja MazdÄ na boki pomimo doĹÄ dobrego zawieszenia w seri
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
-= ile pali ? tyle co Kamaz holujÄ cy zepsutego ZiĹa nad TybetaĹskÄ przeĹÄcz =-
dziÄki za przyjÄcie, juĹź siÄ obawiaĹem, Ĺźe srebrna zostanie pominiÄta lub niezauwaĹźona Kuba Rozpruwacz na pierwszym i drugim zdjÄciu jest to ten sam zakrÄt, tyle Ĺźe foto z dwĂłch stron. W sumie niska trĂłjka, wiÄc byĹo ok 100 na liczniku +/- 10 kmh.
Kojot no cóş zdjÄcia niestety takiej jakoĹci dostaĹem, nie byĹo sensu wrzucaÄ wiÄkszych, bo duĹźo wiÄcej na nich siÄ nie zobaczy.