Witam serdecznie, jakies 2 miesiace temu nabylem Mazde rx 7 92'. Jest to moje pierwsze auto RWD, nie wspominajac juz o tym ze wierwsze z sielnikiem wankla. Auto nie ma zadnych modyfikacji, od poprzedniego wlasciciela dowiedzialem sie ze nie bylo uzytkowane przez ostatnie 8 lat. Aktualny przebieg to 160 000, pali i prowadzi sie bez zarzutow, sprawia niezwykla frajde z jazdy :D. Nie mialem okazji/czasu by powierzyc je jakiemus specjaliscie w celu sprawdzenia silnika, nie do konca wiem co oprocz kompresji powinieniem sprawdzic by zapobiedz jakiejs wiekszej awarii .
Prosze o jakies porady
z gory dzieki
Pozdrawiam.
Foty
Ostatnio zmieniony przez KajaK 2013-11-17, 20:14, w całości zmieniany 1 raz
Auto: RX-7 FC Pomógł: 9 razy Dołączył: 01 Paź 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: 2013-11-17, 17:04
Ale ładna. Szczęściarz z Ciebie.
_________________ Posiadam niemal wszystkie części używane do RX8, niezbędną wiedzę wynikającą z rotacyjnego zboczenia, zaplecze warsztatowe i zawsze szczere chęci do pomocy przy Rexie.
Tel 533 533 720
KajaK , pewnie jestes w Pile czesciej niz ja sam , trzeba by sie zgadac na konkretny termin . Fotki postaram sie ogranac jak wroce z roboty filmik tez jeden mam, krecilem jak ogladalem auto przed zakupem
Auto: Rx-7 FC TII 91r. Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Kwi 2012 Skąd: Poznań
Wysłany: 2013-11-19, 10:57
Widziałem Cie chyba! Jechałeś z Piły do Poznania jakieś 3 tyg temu? na blachach żółtych terminowych? chyba z dziewczyna na fotelu pasażera;)?
Przepiękna! takie moje marzenie niesamowite !