Auto: RX8 Pomógł: 11 razy Dołączył: 20 Maj 2009 Skąd: KrakĂłw
Wysłany: 2014-03-06, 10:43 Hamownia + Spot 29 marca
Na 70% (na tÄ chwile) 29 marca JDM KrakĂłw organizuje grupowe hamowanie wiÄc moĹźe od razu zrĂłbmy spota - ja chÄtnie sprawdzÄ ile mi zostaĹo kucykĂłw i zobaczÄ inne Rxy z Krakowa i okolic bo ostatnio pojawiĹo siÄ ich troche
Koszt (wstÄpnie ustalony) 50zĹ
W miarÄ jak bÄdÄ miaĹ nowsze informacje zamieszczÄ je tutaj
edit
Kasa taka ze do 10 aut to po 100zl
Od 10 do 20 to po 70 zl
A powyzej 20 aut to po 50 zl
A kolo 9 rano mozna rozpoczac na spokojnie
Kto chÄtny niech wpisuje siÄ na liste
1. Raptor
Ostatnio zmieniony przez Raptor 2014-03-10, 18:00, w całości zmieniany 1 raz
moment
Auto: Rx-8
Wysłany: 2014-03-06, 23:40
A gdzie to siÄ ma odbywaÄ? Z chÄciÄ przyjadÄ sprawdziÄ ile mojemu rexowi zostaĹo jeszcze kucykow :p
1bizkit ,Wojtex16 ,Szorstki Co wy na to Ĺźeby kolegĂłw z Krk odwiedziÄ ?
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
-= ile pali ? tyle co Kamaz holujÄ cy zepsutego ZiĹa nad TybetaĹskÄ przeĹÄcz =-
1bizkit ,Wojtex16 ,Szorstki Co wy na to Ĺźeby kolegĂłw z Krk odwiedziÄ ?
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
MoĹźliwe ze wpadne razem z Anubisem i Wojtkiem ale nie bÄdziemy siÄ hamowaÄ i tak
Szczerze to mi siÄ nie chcÄ jechaÄ do Krakowa i staÄ na ogrĂłdku Vtech i czekaÄ aĹź wszyscy siÄ pomierzÄ ... Mam zĹe doĹwiadczenia z Vtech KrakĂłw po pierwsze. Po drugie wole poczekaÄ na lepszÄ pogodÄ i pojechaÄ na spotkanie gdzie moĹźna spokojnie porozmawiaÄ i posiedzieÄ.