W sumie to moja RX-8 to całkowita seria jaką można wszędzie obejrzeć. Pokażę zatem jak jeździ Oczywiście ma się świetnie i odpukać dotąd żadnej usterki! Tylko na opony ma ogromny apetyt. Komplet na dwa miesiące to chyba nie jest norma?
Jak widać na załączonych obrazkach RX-8 jest również świetnym pojazdem śniegowym!
Nie wiem czy komplet opon na 2 miechy to norma
Jak się stoi w Wawie w korkach to chyba nie:P
Ale jak się katuje rexa raz w tygodniu na torze to chyba tak
Auto: RX 8 Kuro
Wysłany: 2008-10-16, 18:53
Wiem ze źródeł zbliżonych do dobrze poinformowanych że KOLEGA troszkę blaguje... bo z toru to On nie wypada wcale (może troszeczkę jednym kółkiem z rzadka)
Czekam na słońce i robię zdjęcia mojej ósemeczce...
Przyznam Ci szczerze, że zabawa z RX-8 nie wymaga wcale tyrania jej. Faktycznie, jest to katowanie opon, ale dopóki pamiętasz o tym, żeby co kilka minut przewietrzyć autko, pilnujesz żeby się nie zgrzało, nic strasznego jej nie grozi. Jeśli umiejętnie trenujesz, możesz jej używać na co dzień z pełnym zaufaniem. Oczywiście, w przypadku, kiedy ktoś bezsensownie katuje i zarzyna auto, bardzo łatwo jest je przegrzać lub po prostu coś uszkodzić:)