Wys³any: 2014-08-30, 11:46 Kilka problemów, kontrola toru jazdy, czujnik poÅ‚ożenia waÅ‚u
Witam, mam rx8 od niecałego miesiąca, samochód ma kilka problemów, może są to jakieś standardowe problemy wiec pytam na forum
Więc tak, po dłuższym postoju, np po nocy gdy odpalam rexa zawsze pali mi sie kontrolka toru jazdy, po ponownym odpaleniu gaśnie.
Zawsze po postoju pojawia się błąd czujknika położenia wału, który był juz podmieniany na inny.
i ostatni najbardziej błachy to światła awaryjne, jeszcze nie sprawdzałam bezpieczników, mam nadzieje, że na tym się skończy, ale może ktoś ma inne sugestie?
[ Dodano: 2014-08-31, 23:18 ]
Jak na razie wszystko sprawdzone, a czy będzie działać okaże się w przeciągu kilku dni. Ząbki na kole pasowym są proste. Niestety światła awaryjne nadal nie działają. Wygląda na to, że ktoś wyciągał radio i możliwe, że zapomniał o podpięciu kostki do guzika(?)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach