A więc jak już wiecie kilka dni temu spełniłem swoje marzenie i zostałem właścicielem wyżej wymienionego wozu, jest to całkowita seria, bez żadnych udziwnień technicznych i tak już zostanie, przynajmniej dopóki będzie w moim posiadaniu.
Oto kilka fotek:
Mazda jakich wiele na tym forum, ale dla mnie największą jej zaletą jest to że jest moja
cacko, takiej szukałem ale jak zobaczyłem pierwsze zdjęcia mojej bidronki to już zmieniłem zdanie i copper red z jasnym wnętrzem wygrał rywalizację, co nie zmienia faktu że czarna prezentuje się rewelacyjnie, gratulacje
anubis88
Auto: RX8 LPG AeroKit Revolution 231Hp Velocity Red Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2010 Skąd: Śląsk
a no, problem z rozmiarem, za tydzień będę miał zimówki a fotki tam robiliśmy bo jest dobra miejscówka i moja luba pracuje obok, więc część robiliśmy przed jej pracą a resztę po
Anubis mało nią jeżdżę ze względu na brak zimówek, więc nie dużo jak jest czarny asfalt to się połaszę ale jak jest ślisko wsiadam w passka.