Auto: Mazda Rx-8
Wysłany: 2015-03-04, 18:47 Moj Rexsio ;)
Witam wszystkich forumowiczĂłw jak i miĹoĹnikĂłw RX-8 jak ze jestem tutaj nowy ChciaĹbym siÄ z wami wszystkimi przywitaÄ i przedstawiÄ Mam na imiÄ Dawid mieszkam niedaleko Grodziska Wlkp. mam 22 lata . Od kilku dni jestem szczesliwym posiadaczem Rexa Moze troszke o aucie tyle co wiem a mianowicie Siedzi w nim Wydech FOX znawcy niech sie wypowiedzÄ na jego temat, na osiach zaĹoĹźone pierĹcienie poszerzacze H&R , 18" Felgi. I to raczej na tyle w najbliĹźszych planach mam zamiar zmieniÄ olej wymieniÄ klocki hamulcowe tyĹ oraz w granicach rozsÄ dku ĹciemniÄ delikatnie przednie szyby . Czekam tez na wasze sugestie co mozna byĹo byĹo w niej udoskonaliÄ. Z gĂłry dziÄkuje za propozycje i pozdrawiam
Mazda RX8 192KM
- Rok produkcji: 2005,
- Kolor: Kolor czarny
- Moc: 192 KM
- Silnik: Wankl
- WyposaĹźenie: brak navi, czujnika ciĹnienia powietrza w oponach , tak to myĹlÄ ze wszystko jest
_________________ Tirexowiec ; ]
Ostatnio zmieniony przez Dawid 2015-03-04, 20:24, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2015-03-04, 19:45
Przepraszam za gafÄ ale nie doczytaĹem jestem nowy na forum jesli czegos jeszcze brakuje proszÄ pisaÄ Tak koĹo halogenĂłw poprzedni wĹaĹciciel zaĹoĹźyĹ ĹwiatĹa dzienne ale odwrĂłcone ku chĹodnicy i w zwiÄ zku z czym dajÄ fajna poĹwiatÄ.
Panowie mam tez problem nie Ĺwieci mi przedni postĂłj oraz oĹwietlenie tablicy. Co moĹźe byÄ przyczynÄ ?
Wysłany: 2015-03-04, 21:13
WolaĹem napisaÄ czego nie ma szybciej :D
DziÄkujÄ za miĹe sĹowa ;p Ale czekam rĂłwnieĹź na jakieĹ wskazĂłwki odnoĹnie jakiĹ modyfikacji co warto zrobiÄ czym siÄ zajÄ Ä jesli ktoĹ ma jakieĹ propozycje chÄtnie wysĹucham i rozwaĹźÄ ;p
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: ĹladĂłw/Warszawa
Wysłany: 2015-03-05, 09:17
Dawid, PiÄkna sztuka ... Z mojej strony to siÄ prosi o obniĹźenie przy tej feldze .. podejrzewam, Ĺźe trzeba bÄdzie rant rolowaÄ ale efekt bÄdzie przekozacki na tym kole
Wydechy FOXa to dobry towar