Witam
Czy wie ktos moze czy jest moĹźliwoĹÄ kupna takiego tĹumika w pl ? czy tylko import ze stanow oraz z jakimi kosztami mogĹoby sie to wiÄ zaÄ ?
Dzwiek tego tĹumika jest wrÄcz cudowny .
Pozdrawiam
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: ĹladĂłw/Warszawa
Wysłany: 2015-02-11, 06:08
KtĂłry konkretnie? Bo jest kilka rodzajĂłw ĹÄ czenie z tym co ma podwĂłjne rurki. CiÄ gle coĹ z usa do mnie leci wiÄc mogÄ pomĂłw w imporcie. Na tamtejszych aukcjach jest tego trochÄ. Ostatnio za jakieĹ Ĺmieszne pieniÄ dze byĹ Exoticspeed do lekkiej naprawy. U nas to cieniutko.
Mike, OglÄ daĹem twoje toyosports dzwiek rowniez super lecz dla mnie troche za gĹoĹny . wole cos miÄkkiego i basowego :D toyo na pogrom na mieĹcie najlepsze :D
Z UK ceny podobne jak do US tylko na paczkÄ siÄ krĂłcej czeka.
Racing Beat ma takÄ przewagÄ nad innymi wydechami, Ĺźe jest zaprojektowany nie tylko z myĹlÄ o dĹşwiÄku ale i performance. Inne wydechy to tylko dĹşwiÄk
Kintas, masz tĹumik koncowy tylko ? i jaki model tego Borla ?
Na to wyglÄ da, Ĺźe tylko koĹcowy (cat-back). Nie mam pojÄcia jaki model ;/ Taki juĹź byĹ jak kupowaĹem... Przyjemnie burczy i nie jest uciÄ Ĺźliwy na dĹuĹźszych trasach.
_________________ "If We Don't Have Our Dreams What Do We Have?"