Tak wiec i pora pokazaÄ mojego Rx ... Tak wiÄc auto kupiĹem pod koniec tamtego roku z przebiegiem 115tys. Poprzedni wĹaĹciciel jedyne co w nim zmieniaĹ to na bieĹźÄ co olej , kable,cewki oraz Ĺwiece na co mi okazaĹ fakturki Po kupnie cieszyĹem siÄ jak w dzieciĹstwie z jakiejĹ wypasionej zabawki !
Auto na papierze ma moc 170 KW , kolor: Velocity Red .
Hmmm jak chodzi o tuning to wszystko bÄdzie w swoim czasie i na ile mi pieniÄ Ĺźki pozwolÄ .
Na chwilÄ obecnÄ nie mogĹem siÄ powstrzymaÄ i dodaĹem charakteru mojej Mazdzie LotkÄ aluminiowÄ oraz felgi seryjne poszĹy na zime a kompletem letnim staĹy siÄ felgi niemieckiej firmy Aez
a tu te felgi :
i tutaj obecny mĂłj reks z ktĂłrym Ĺmigam po slÄ sku :
Tak wiec dzisiaj informacja staĹa siÄ pewna :
UkĹadem wydechowym zajmie siÄ firma Ctr Tuning z Zabrza od kolektora po sam tĹumik ! Ma byÄ czysty przelot i bÄdzie jazda
Na poczÄ tku myslalem nad jakims de catem i tĹumikiem np. toyosports ale odpuĹciĹem i cenowo lepiej wyjdÄ na wydechu jaki zĹoĹźy mi firma tuningujaca
no wiesz kolego , autko musi odgĹosy wydawaÄ takie efektowne na jakie wyglÄ da A jak by nie patrzeÄ za naszymi reksami duĹźo ludzi siÄ oglÄ da
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
-= ile pali ? tyle co Kamaz holujÄ cy zepsutego ZiĹa nad TybetaĹskÄ przeĹÄcz =-
kicek
Auto: RX-8 R3
Wysłany: 2013-06-16, 10:33
Kuba Rozpruwacz napisał/a:
no wiesz kolego , autko musi odgĹosy wydawaÄ takie efektowne na jakie wyglÄ da A jak by nie patrzeÄ za naszymi reksami duĹźo ludzi siÄ oglÄ da
Ĺwietne fele, spoilerek teĹź moĹźe byÄ, co do wydechu to nawet ze standardowym prawie kaĹźdy i tak zwraca uwagÄ na rex-a, ale z tym wydechem to nie bÄdzie nikogo kto nie popatrzy na rex-a
Jak kupowaĹem Reksa to lewy reflektor byĹ zmatowiaĹy i po okoĹo 7 miechach wkoĹcu postanowiĹem cos z tym zrobiÄ Tak wiec najtaĹszym kosztem wyszĹo mi kupno pasty polerskiej do reflektorĂłw za nicaĹe 3 zĹ ... Na chwile obecna jestem zadowolony z efektu i zobaczymy na jak dĹugo Sami oceĹcie forumowicze dziaĹanie tej pasty z allegro. Ja osobiĹcie jÄ polecam jak komuĹ zmatowiejÄ reflektory a nie bÄdzie miaĹ 1200 zl na nowe w aso
Przed:
PO:
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
A moĹźesz podaÄ jaka to pasta? Ciekawy efekt jak za 3 PLN.
Ja swoje darĹem papierkiem (1000, 1500, 2500, 3000) a potem dwa rodzaje past do lakieru, grubsza i drobniejsza. Ale wszystko miaĹem na stanie, wiÄc koszt prawie zerowy.
Tak wiÄc Reksiu posiada wydech z KwasĂłwki i teraz SZERZY TERROR NA MIEĹCIE !
Wydech zespawaĹA firma CTR TUNING z Zabrza !!! POLECAM CHLOPAKOW BO ZNAJÄ SIÄ NA RZECZY !!
Tutaj filmik : http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
2,5" !!! a koĹcĂłwki 90 mm