Poprzedni temat «» Następny temat
Czarny Białostocki Potworek
Autor Wiadomość
Mikkit 

Auto: RX-8
Wysłany: 2015-06-06, 12:58   Czarny Białostocki Potworek

Witam , wydaje mi się odpowiednią porą na przedstawienie się i mojego potwora :)Nazywam się Wojtek, mam 22 lat , mieszkam w Białystoku, Podlasie , kupiłem madzie miesiąc temu , od małego dzieciaka byłem zachwycony tym autkiem , w wieku 18 lat poczytałem troszkę na temat tego autka i rozczarowałem się troszkę przez te spalanie i awaryjność , lecz przyszła praca , troszkę kaski wpadło i jednak zdecydowałem się zaryzykować i nie żałuję zakupu , Autko sprowadziłem z Francji , oczywiście musiało być czarne :) Pięknie się prezentuje , pięknie zwraca uwagę - widać tę minę facetów :)

- Marka: Mazda
- Model: Rx-8
- Rok produkcji: 2005
- Kolor: Ink Black
- Moc:192
- Silnik: 1.3 Wankla 74 tyś przebiegu , kompresja 7-7,5
- Wyposażenie: Czarna skórka , Zmieniarka , Podgrzewane Fotele , Klima , BOSE Audio

Troszkę szukałem zadbanego , i nie zakatowanego silnika ( pół roku ) , Autko ściągałem z Francji , oczywiście autko bezwypadkowe , przebieg 74 tyś km , 2005 rok

PLANY: Na chwilkę obecną w planach nie mam żadnych modyfikacji , podoba mi się autko takie jakie jest , ewentualnie wymiana kompletu zapłonu, regeneracja Felg ( szukam kolorku ), Rozrusznik ( jakoś słabo kręci ) i troszkę poprawek Lakierniczych , bo oczywiście mieszkając w bloku, już jakiś dziad obił mi drzwi w aucie ... Na zdjęciu widać zaparowany lewy klosz , lecz już został wysuszony i zaklejony :)

Zdjęcia w troszkę dziadoskiej jakości , postaram się zrobić trochę w lepszej w najbliższym czasie :)

Ostatnio zmieniony przez Mikkit 2015-06-06, 22:13, w całości zmieniany 1 raz  

shad8 

Auto: Mazda RX-8
Wysłany: 2015-06-06, 21:50   

Gratulacje, piękne autko :) Też od małego o takim marzyłem dlatego tym milej jest mi cię powitać w gronie ich posiadaczy! :D

Retro 

Auto: RX-8 GT
Wysłany: 2015-06-08, 09:41   

Hellou ;)

Kojot 

Auto: rx7 FD rx8 Turbo rx8
Wysłany: 2015-06-08, 12:04   

Mikkit, witam cie i ja :)

SILNIK WANKLA OD A-Z ! Naprawy, tuning, skup i sprzedaż!

https://www.facebook.com/kojotgarage

668 824 980 - Kojot

Odpowiedz do tematu