Wysłany: 2012-03-25, 22:38 Moja RX8 - troche zmian :)
Kupiona we wrześniu 2011r. Dosyć długo rozglądałem się za następnym smochodem i wybór padł na RX8. Pomimo wielu bardzo negatywnych zdań nt silnika zaryzykowałem i jestem zadowolony. Wprawdzie spalanie ma jak w moim poprzednim aucie z silnikiem 2.5 V6 ale zdawałem sobie z tego sprawę.
Auto ma przebieg 88tyś km, moc 192km sądze, że jak na ten rok stan jest bardzo dobry....na bieżąco serwisowana, obsługiwana zgodnie z zaleceniami z forum etc Wymieniłem tylko dolot na K&N od kolegi z forum....dzwięk mi się bardziej podoba...kwestia gustu.
Auto typowo weekendowe dla mnie z racji posiadania auta "rodzinnego" i znacznie oszczędniejszego w codziennej esploatacji.
Ogólnie bardzo orygianlne auto z dobrym silnikiem.
Ostatnio zmieniony przez matber1 2013-06-17, 14:04, w całości zmieniany 1 raz
no, niezły hosting
Mam prośbę, czy następne zdjęcie może być nie kombinowane w photoshopie? Chciałbym zobaczyc samochód tzn. zdjęcia są ciekawe, ładnie wyglądają, ale słabo na nich widać autko...
Ale wygląda na zadbaną, co się chwali. Nie mój gust, ale skoro tobie się podoba, to najważniejsze
Dzięki. Nie mam pojęcia dlaczego w tak wielu egzemplarzach nie ma szkrzel...ja zastanawiałem się nad nimi ale jakoś do konca mnie nie przekonały, na ten moment mam troszkę inne plany co do wyglądu ale na to potrzebuje troszkę kasy na boku jak zrobię to wstawię zdjęcia