Wysłany: 2012-03-25, 22:38 Moja RX8 - troche zmian :)
Kupiona we wrzeĹniu 2011r. DosyÄ dĹugo rozglÄ daĹem siÄ za nastÄpnym smochodem i wybĂłr padĹ na RX8. Pomimo wielu bardzo negatywnych zdaĹ nt silnika zaryzykowaĹem i jestem zadowolony. Wprawdzie spalanie ma jak w moim poprzednim aucie z silnikiem 2.5 V6 ale zdawaĹem sobie z tego sprawÄ.
Auto ma przebieg 88tyĹ km, moc 192km sÄ dze, Ĺźe jak na ten rok stan jest bardzo dobry....na bieĹźÄ co serwisowana, obsĹugiwana zgodnie z zaleceniami z forum etc WymieniĹem tylko dolot na K&N od kolegi z forum....dzwiÄk mi siÄ bardziej podoba...kwestia gustu.
Auto typowo weekendowe dla mnie z racji posiadania auta "rodzinnego" i znacznie oszczÄdniejszego w codziennej esploatacji.
OgĂłlnie bardzo orygianlne auto z dobrym silnikiem.
Ostatnio zmieniony przez matber1 2013-06-17, 14:04, w całości zmieniany 1 raz
no, niezĹy hosting
Mam proĹbÄ, czy nastÄpne zdjÄcie moĹźe byÄ nie kombinowane w photoshopie? ChciaĹbym zobaczyc samochĂłd tzn. zdjÄcia sÄ ciekawe, Ĺadnie wyglÄ dajÄ , ale sĹabo na nich widaÄ autko...
Ale wyglÄ da na zadbanÄ , co siÄ chwali. Nie mĂłj gust, ale skoro tobie siÄ podoba, to najwaĹźniejsze
DziÄki. Nie mam pojÄcia dlaczego w tak wielu egzemplarzach nie ma szkrzel...ja zastanawiaĹem siÄ nad nimi ale jakoĹ do konca mnie nie przekonaĹy, na ten moment mam troszkÄ inne plany co do wyglÄ du ale na to potrzebuje troszkÄ kasy na boku jak zrobiÄ to wstawiÄ zdjÄcia