Auto: mazda rx-8
Wysłany: 2013-10-18, 14:08
Temat ciÄ gne dalej tutaj : planujÄ na wiosnÄ zmianÄ wydechu i kaĹźda Wasza rada jest na wagÄ zĹota, ma brzmieÄ przyjemnie bez przesady gĹoĹno ale lepiej bardziej sportowo niĹź seryjny
Podbijam temat, teĹź na wiosnÄ planuje zainwestowaÄ w wydech. Mam podobne wymagania, zaleĹźy mi na bardziej rasowym brzmieniu niĹź seria, ale musi to byÄ kompromis bo uĹźywam Mazdy do jazdy na co dzieĹ i mega waĹźne jest teĹź to, Ĺźeby nie byĹo za gĹoĹno
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: ĹladĂłw/Warszawa
Wysłany: 2013-10-18, 18:11
Tak jak mĂłwiĹem.... na bazie seryjnego tĹumika mogÄ wam zdobiÄ Ĺadnie brzmiÄ cy wydeszek.. WystarczÄ dwie koĹcĂłwki i trochÄ spawania Zamiast koĹcĂłwek moĹźna teĹź zaambalowaÄ do seryjnego tĹumika wyjĹcia z polerowanej kwasĂłwki 3 cale
Posiadam seryjny wydech rx8. Tylko, Ĺźe zamiast katalizatora mam kawaĹek rury wstawionej i nie jest za gĹoĹno. Fajnie mruczy, ale tak od 4,5tys obrotĂłw
No to gitarra, jak przyjdzie czas to odĹwieĹźÄ temat u Ciebie. Ale po tym jak posĹuchaĹem w Radomiu, to tego Toyosportsa raczej w siebie bym nie zamontowaĹ, za bardzo bezkompromisowy na co dzieĹ )
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
-= ile pali ? tyle co Kamaz holujÄ cy zepsutego ZiĹa nad TybetaĹskÄ przeĹÄcz =-
Ja mam u siebie tylny toyosport i czasem potrafi byÄ uciÄ Ĺźliwy no i jest na granicy dopuszczalnej gĹoĹnoĹci. Dwa dni temu byĹem na przeglÄ dzie i diagnosta chciaĹ siÄ przyczepiÄ ale po pomiarze wyszĹo Ĺźe ledwo ledwo ale mieszczÄ siÄ w granicach
Auto: mazda rx-8
Wysłany: 2013-10-23, 14:11
MATi , tego siÄ wĹaĹnie obawiam ,Ĺźe haĹas w Ĺrodku bÄdzie cholerny... kiedyĹ z matberem jak siÄ ustawiĹem na pogawÄdkÄ to z zewnÄ trz tak nie odczuĹem haĹasu w Twojej furze ale w Ĺrodku nie jechaĹem wiÄc nie wiem mam nawet fotki ze spota z TwojÄ obecnÄ furÄ
tak brzmi kompletny toyo sport, do pozapieprzania po mieĹcie spoko, w trasie moĹźe dojĹÄ do eksplozji czaszki... mi sie podoba bo oprĂłcz efektĂłw akustycznych sÄ teĹź wizualne,
mam gdzieĹ jeszcze filmik jak to wyglÄ da od tyĹu... marchewy takie Ĺźe motocykliĹci mogÄ fajki odpalaÄ, czasami jak lecÄ nocÄ po obwodnicy ( taka w Niemczech bez ograniczenia prÄdkoĹci Ĺźeby nie byĹo ) i przy ok 180km/h zmieniam bieg, to jest taki strzaĹ Ĺźe aĹź jasno mi siÄ w lusterkach robi, ja polecam ten zestaw bo jest dobrze wykonany, jest totalnie P&P dobrze obspawany, nie ma sie do czego przyczepiÄ, a cena teĹź wzglÄdna.