NA przeglÄ dach ich walÄ sprÄĹźyny jakie tam masz, rĂłwnie dobrze moĹźesz mieÄ 1cm przeĹwitu.
Nie chodzi o przeĹwit tylko o reakcjÄ na drgania z o zmiennej czÄstotliwoĹci. SprawdzajÄ czy amortyzatory (wraz z zawieszeniem) funkcjonujÄ prawidĹowo.
PS KiedyĹ w TVNturbo mĂłwili nawet o jakichĹ niskich oponach do BMW na ktĂłrych fabrycznie nowe auta nie przechodziĹy przeglÄ dĂłw
Hehehe miaĹem tej firmy w 323f BG GT.... oraĹem 3 lata i nie narzekaĹem... chyba za taki pieniÄ dz kupiÄ dla sprawdzenia. Efffka siÄ prowadziĹa caĹkiem fajnie. Ĺťonie wsadziĹem do Astry cabrio razem z amorami to byĹa patelnia jak h... za twarde (rdza sie sypaĹa na doĹkach )
W moim profilu sÄ zdjÄcia z przed i po;) A co do jazdy o wiele lepiej tyĹ przy zaĹadunku nie buja i sztywniej w zakrÄtach.Jazda po prostej z wybojami ok (nie skacze jak piĹeczka)OgĂłlnie lepiej sie prowadzi i lepiej wyglÄ da TakĹźe same+
dziwn sprawa
wĹasnei zkaĹadam sprÄĹźyny
Tein S-Tech: 207/145 = 1.42"/0.71" i w instrukcji jest napisane Ĺźe gumy(odboje) z przodu mam obciaÄ 0,8(Ft) a tyĹ 1inch (Rr)
Dziwne poniewaz przĂłd obniĹźa 2x razy wiÄcej od tyĹu, a obciÄ Ä trzeba mniej?
_________________ Nie jestem mechanikiem,wiÄc moje wypowiedzi nie muszÄ byÄ fachowe. Ale wiem, Ĺźe RX8 zapierdziela jak dziki TiReX