lambo doorsy to całkiem ładna sprawa według mnie, koszty gotowych elementów też są ładne lecz samemu też idzie wykonać i to za jakieś 35-40% ceny
powodzenia i bezawaryjności
@kaczys1
jak kiedyś przeglądałem jak to robią to 2 elementy i siłowniczek i tyle, ale to chyba było do tigry, nie pamiętam już, ale była prosta konstrukcja z tym że trochę trzeba było mieć pojęcia ponieważ trzeba było wyliczyć gdzie umiejscowić siłowniczek i takie tam, ale da się to zrobić sporo taniej niż gotowy komplet
Ostatnio zmieniony przez eXe 2014-03-27, 19:29, w całości zmieniany 1 raz
kaczys1 [Usunięty]
Wysłany: 2014-03-27, 17:50
A ja sie zdecydowałem i jestem zadowolony z zakupu kompresja bardzo dobra 8,0 8,1 nic tylko SZOROWAĆ JAK MAŁY KAZIO ;p
[ Dodano: 2014-03-27, 17:51 ]
Exe moze masz racje ale ja juz taka kupiłem ani grosza nie włożyłem w te drzwi....
Ostatnio zmieniony przez matber1 2014-03-28, 17:52, w całości zmieniany 1 raz
lambo dors są fajne w samochodach z drzwiami bez ramek... albo nie.. wcale nie są fajne... no chyba że w lambo, albo w koenigseggu,\ a najlepiej to w mclarenie mp4-12c w "zwykłych" samochodach są trochę na siłę.
ta lotka to R-magic? chyba podobnie wyglada.
chociaz jakos dziwnie wyglada, no ale co gusta..
drzwi spoko , napewno sie wyroznia
Anw. gratuluje zakupu i co by rex służył
pawelc
Auto: mx-6 2,5V6 ,rx-8 z32se Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Lut 2013 Skąd: Zachód ;)
Wysłany: 2014-03-28, 06:14
Jeżeli mnie pamięć nie myli to jest ten rx8 dosyć mocno uderzony w lewy błotnik i drzwi ,sprawdź sobie dokładnie te elementy (a dokładniej słupek i mocowanie błotnika ),może to nie ten egzemplarz ... gdzieś ok rok temu wystawiany był w takim rozbitym stanie