lambo doorsy to caĹkiem Ĺadna sprawa wedĹug mnie, koszty gotowych elementĂłw teĹź sÄ Ĺadne lecz samemu teĹź idzie wykonaÄ i to za jakieĹ 35-40% ceny
powodzenia i bezawaryjnoĹci
@kaczys1
jak kiedyĹ przeglÄ daĹem jak to robiÄ to 2 elementy i siĹowniczek i tyle, ale to chyba byĹo do tigry, nie pamiÄtam juĹź, ale byĹa prosta konstrukcja z tym Ĺźe trochÄ trzeba byĹo mieÄ pojÄcia poniewaĹź trzeba byĹo wyliczyÄ gdzie umiejscowiÄ siĹowniczek i takie tam, ale da siÄ to zrobiÄ sporo taniej niĹź gotowy komplet
Ostatnio zmieniony przez eXe 2014-03-27, 19:29, w całości zmieniany 1 raz
kaczys1 [Usunięty]
Wysłany: 2014-03-27, 17:50
A ja sie zdecydowaĹem i jestem zadowolony z zakupu kompresja bardzo dobra 8,0 8,1 nic tylko SZOROWAÄ JAK MAĹY KAZIO ;p
[ Dodano: 2014-03-27, 17:51 ]
Exe moze masz racje ale ja juz taka kupiĹem ani grosza nie wĹoĹźyĹem w te drzwi....
Ostatnio zmieniony przez matber1 2014-03-28, 17:52, w całości zmieniany 1 raz
lambo dors sÄ fajne w samochodach z drzwiami bez ramek... albo nie.. wcale nie sÄ fajne... no chyba Ĺźe w lambo, albo w koenigseggu,\ a najlepiej to w mclarenie mp4-12c w "zwykĹych" samochodach sÄ trochÄ na siĹÄ.
JeĹźeli mnie pamiÄÄ nie myli to jest ten rx8 dosyÄ mocno uderzony w lewy bĹotnik i drzwi ,sprawdĹş sobie dokĹadnie te elementy (a dokĹadniej sĹupek i mocowanie bĹotnika ),moĹźe to nie ten egzemplarz ... gdzieĹ ok rok temu wystawiany byĹ w takim rozbitym stanie