Springi Tein S zaĹoĹźone i wizualnie jestem mega zadowolony
ChciaĹem wyrĂłwnaÄ, tak aby byĹ taki sam przeĹwit z przodu jak i z tyĹu
Niestety nie obyĹo siÄ bez szkĂłd (urwaĹem jednÄ szpilkÄ podczas dokrÄcania rozpĂłrki).
Z pierwszÄ stronÄ trochÄ walczyĹem i nie obeszĹo siÄ bez telefonu do fachowcĂłw (za wskazĂłwki serdecznie dziÄkujÄ). No ale tak to jest, jak siÄ nie jest mechanikiem i do tego robi siÄ coĹ pierwszy raz i to samemu.
Przy okazji zmieniĹem osĹony gumowe na nowe (idealnie podchodzÄ od innego auta za 1/5ceny oem)
ps.Do peĹni szczÄĹcia przydaĹby siÄ jakieĹ felgi z ET30, w ostatecznoĹci dystanse 15-20mm (obecne felgi ET40). Wiem, wiem kolor do bani ale bÄdÄ przemalowywaĹ
_________________ Nie jestem mechanikiem,wiÄc moje wypowiedzi nie muszÄ byÄ fachowe. Ale wiem, Ĺźe RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
Ostatnio zmieniony przez TMsk 2014-05-11, 09:12, w całości zmieniany 2 razy
No te sprezyny faktycznie robia robote ale dalej wysoko siedzi
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
-= ile pali ? tyle co Kamaz holujÄ cy zepsutego ZiĹa nad TybetaĹskÄ przeĹÄcz =-
jak dla mnie miĂłd malina, autem jeĹźdĹźÄ caĹy rok ĹÄ cznie z zimÄ . Do tego moĹźliwe, Ĺźe siÄ springi siÄ jeszcze uĹoĹźÄ wiÄc moĹźe siÄ ĹÄ +/-2mm
NajwaĹźniejsze Ĺźe mnie nie buja na zakrÄtach/nierĂłwnoĹciach.
_________________ Nie jestem mechanikiem,wiÄc moje wypowiedzi nie muszÄ byÄ fachowe. Ale wiem, Ĺźe RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
Ostatnio zmieniony przez TMsk 2014-04-20, 16:33, w całości zmieniany 1 raz
Ile poszĹo w dĂłĹ? tez przymierzam siÄ do zmiany sprÄzyn (na gwint poki co mnie nie stac, wiec zadowolic musze sie tym), allegrowymi APEX -30mm, lub MTS -35mm...