u mnie na szczÄĹcie nie ma aĹź tak duĹźo progĂłw
Najbardziej rzuca mi siÄ w oczy sonda, no ale ew. dospawam jakÄ Ĺ blachÄ do kata Ĺźeby jÄ osĹoniÄ, albo po prostu wytnÄ i tak pustÄ puchÄ i wstawiÄ rurkÄ.
_________________ Nie jestem mechanikiem,wiÄc moje wypowiedzi nie muszÄ byÄ fachowe. Ale wiem, Ĺźe RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
GediRX nie jestem fanem czarnych felg, tak wiÄc mam 3 opcje:
1.Czekoladowy brÄ z.
2.Grafit ktĂłry jest najbardziej uniwersalny.
3.BiaĹy ktĂłry pasuje do czerwonego i wyglÄ da super, ale MINUS to ciÄĹźko utrzymaÄ je czyste (pylenie z klockĂłw i ogĂłlnie kurz).
Na weekendzie oglÄ daĹem paletÄ do motocykli i zauwaĹźyĹem, Ĺźe te farby majÄ takÄ mocniejsza gĹÄbie, jakby wet look, przypasowaĹ mi bmw quartzschwarz brown (coĹ jakby czarny z brÄ zowÄ perĹÄ ).
Zastanawiam siÄ czy 300ml wystarczy mi na moje 18tki (bez malowania rantĂłw i tyĹu gwiazd)
_________________ Nie jestem mechanikiem,wiÄc moje wypowiedzi nie muszÄ byÄ fachowe. Ale wiem, Ĺźe RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
Ostatnio zmieniony przez TMsk 2014-04-28, 13:50, w całości zmieniany 1 raz
Nowe custom drÄ Ĺźki zamontowane
Nie miaĹem ochoty czekaÄ miesiÄ ce czasu i za 2 regulowane drÄ Ĺźki buliÄ 500zl, wiÄc zrobiĹem re-search i znalazĹem firmÄ, ktĂłra miaĹa do rx8 i zrobiĹa mi dobrej jakoĹci na wymiar jaki chciaĹem. Nie mam gwintu wiÄc nie zaleĹźy mi na regulacji, kosztowaĹy 90zĹ z przesyĹkÄ i czekaĹem 3dni.
Na zagranicznych forach znalazĹem info Ĺźe 90% ludzi przy obniĹźeniu 25-30mm zakĹadajÄ regulowane drÄ Ĺźki stab. i skrÄcajÄ maksymalnie tj.92mm. Ja mam -36mm, wiÄc zamĂłwiĹem 90mm ktĂłre w caĹoĹci wykonane sÄ z metalu, zgrzewane, kadmowana powierzchnia, gumy zabezpieczone kĂłĹkiem sprÄĹźynowym, gniazdo kontrujÄ ce na klucz pĹaski.
ps.Jak ktoĹ ma obniĹźenie 25+ i bÄdzie zainteresowany, to na pw podam namiary na firmÄ.
seryjne majÄ dokĹadnie 10,4cm, a na tyĹ nie robiĹem bo mam obniĹźone tylko 1,8cm. [ Dodano: 2014-06-08, 10:36 ]
TiReX i kilka kosmetycznych upiÄkszeĹ:D
-lekkie rolowanie tylnych rantĂłw i ich konserwacja
-w koĹcu spoiler ktĂłry jak dla mnie idealnie wkomponowuje siÄ w nadwozie auta, niczym OEM
-przemalowanie felg co DIAMETRALNIE ZMIENIĹO CAĹOKSZTAĹT AUTA
Felgi zbyĹy kupione na allegro, ale wedĹug google i wzoru to taki byĹy Work VS-KF, opony 225x45R18 Pirelli p zero i p7cinturato
-skrzela rĂłwnieĹź pryĹniÄte w kolor felg
-lakier byĹ juĹź trochÄ zmÄczony, wiÄc lekka polerka nadwozia i lamp przednich
-folia na masce „rotorek” (miaĹem resztki folii-czarny mat i dosĹownie na styk udaĹo siÄ wyciÄ Ä kawaĹek na rotor
-na koniec poĹoĹźony 2 razy wosk collinite 476
-na felgi poĹoĹźony 4 nano rim protect (ceramiczna nano powĹoka do ochrony felg)
Fotence z sesji
Ostatnio zmieniony przez TMsk 2015-01-05, 22:45, w całości zmieniany 1 raz
Ĺadnie wyglÄ da z tÄ lotkÄ a ogĂłlnie teraz kolor felg lepszy wedĹug mnie niĹź tamte brÄ zowe
_________________ Najwieksza wada Twojego samochodu jest poprzedni wlasciciel ...
-= ile pali ? tyle co Kamaz holujÄ cy zepsutego ZiĹa nad TybetaĹskÄ przeĹÄcz =-
ChwaĹa Ci Tomku za przemalowanie felg.. :D
elegancja teraz:) bede musial rozkminic montaz tablicy rejestracyjnej u siebie na Twoj wzĂłr bo mandat mi ostatnio wlepili... a to chyba jedyne sensowne rozwiazanie montazu ktore nie psuje reksiowej mordki