Auto: rx 8 231km/mercedes A Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Sie 2014 Skąd: tychy
Wysłany: 2014-08-22, 21:03 Tyski wymiatak
zaprawdÄ powiadam wam,oto jest dzieĹo skoĹnookiego szatana .Niech was nie zwiodÄ te ponÄtne ksztaĹty,niech was nie zwiedzie ten nietypowy silnik.ZaprawdÄ powiadam wam kto raz do tego wsiÄ dzie zostanie stracony na wieki.Amen
Mazda rx8 231km
rok 2003
kolor czerwony
wyposaĹźenie ful opcja bez tempomatu
seria, bez tuningu
przywieziona prosto z helmutowa
kompresja zmierzona 8,3 myĹlÄ Ĺźe wynik dobry
PrzygodÄ czas zaczÄ Ä
_________________ wole umrzeÄ jak mĂłj dziadek spokojnie we Ĺnie a nie jak jego pasaĹźerowie krzyczÄ c z przeraĹźenia
Ostatnio zmieniony przez maleĹki 2015-03-07, 17:23, w całości zmieniany 9 razy
Auto: rx 8 231km/mercedes A Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Sie 2014 Skąd: tychy
Wysłany: 2014-08-23, 10:31
yasko napisał/a:
Piekna sztuka. Daj znac gdzie parkujesz w nocy to przyjade ze srubokretem po dokladke przedniego zderzaka
haha to Ci i tak nic nie da bo ĹpiÄ w aucie
[ Dodano: 2014-08-23, 10:39 ]
no wyciÄ Ĺem dziĹ kata i muszÄ przyznaÄ Ĺźe zaczÄĹa graÄ Ĺadnym basem.Ale co mnie zaskoczyĹo to Ĺźe jakby rexowi mocy przybyĹo.Ponadto umyĹem wĂłz i znalazĹem dwie nowe ryski,zabolaĹo jak bym w pysk dostaĹ od tajsona
_________________ wole umrzeÄ jak mĂłj dziadek spokojnie we Ĺnie a nie jak jego pasaĹźerowie krzyczÄ c z przeraĹźenia
[ Dodano: 2014-08-31, 01:25 ]
tak amorki zakupione jeszcze tylko poduchy pod silnikiem,zbierznoĹÄ i moĹźna powiedzieÄ Ĺźe wĂłz sprawny 100%.MoĹźna siÄ za estetyk
e braÄ
[ Dodano: 2014-09-09, 18:36 ]
no cóş jak siÄ pierniczy to nagle wszystko wzeszĹym tygodniu pÄkĹa szyba w niedziele kobita wbiĹa mi hak w zderzak czarna rozpacz
[ Dodano: 2014-09-17, 19:31 ]
wczoraj po raz pierwszy od zakupu odwaĹźyĹem siÄ na drift mojÄ pereĹkÄ .WyjechaĹem w nocy na miasto i lets go po rondach. WraĹźenia? nie do opisania,szpera robi swoje.NastÄpnym razem nakrÄcÄ filmik dla niedowiarkĂłw co ten wĂłz potrafi :D