Auto: rx 8 231km/mercedes A Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Sie 2014 Skąd: tychy
Wysłany: 2014-08-22, 21:03 Tyski wymiatak
zaprawdę powiadam wam,oto jest dzieło skośnookiego szatana .Niech was nie zwiodą te ponętne kształty,niech was nie zwiedzie ten nietypowy silnik.Zaprawdę powiadam wam kto raz do tego wsiądzie zostanie stracony na wieki.Amen
Mazda rx8 231km
rok 2003
kolor czerwony
wyposażenie ful opcja bez tempomatu
seria, bez tuningu
przywieziona prosto z helmutowa
kompresja zmierzona 8,3 myślę że wynik dobry
Przygodę czas zacząć
_________________ wole umrzeć jak mój dziadek spokojnie we śnie a nie jak jego pasażerowie krzycząc z przerażenia
Ostatnio zmieniony przez maleńki 2015-03-07, 17:23, w całości zmieniany 9 razy
Auto: rx 8 231km/mercedes A Pomógł: 1 raz Dołączył: 10 Sie 2014 Skąd: tychy
Wysłany: 2014-08-23, 10:31
yasko napisał/a:
Piekna sztuka. Daj znac gdzie parkujesz w nocy to przyjade ze srubokretem po dokladke przedniego zderzaka
haha to Ci i tak nic nie da bo śpię w aucie
[ Dodano: 2014-08-23, 10:39 ]
no wyciąłem dziś kata i muszę przyznać że zaczęła grać ładnym basem.Ale co mnie zaskoczyło to że jakby rexowi mocy przybyło.Ponadto umyłem wóz i znalazłem dwie nowe ryski,zabolało jak bym w pysk dostał od tajsona
_________________ wole umrzeć jak mój dziadek spokojnie we śnie a nie jak jego pasażerowie krzycząc z przerażenia
[ Dodano: 2014-08-31, 01:25 ]
tak amorki zakupione jeszcze tylko poduchy pod silnikiem,zbierzność i można powiedzieć że wóz sprawny 100%.Można się za estetyk
e brać
[ Dodano: 2014-09-09, 18:36 ]
no cóż jak się pierniczy to nagle wszystko wzeszłym tygodniu pękła szyba w niedziele kobita wbiła mi hak w zderzak czarna rozpacz
[ Dodano: 2014-09-17, 19:31 ]
wczoraj po raz pierwszy od zakupu odważyłem się na drift moją perełką.Wyjechałem w nocy na miasto i lets go po rondach. Wrażenia? nie do opisania,szpera robi swoje.Następnym razem nakręcę filmik dla niedowiarków co ten wóz potrafi :D