na kierownice mam inny patent, ale o tym jak juĹź bÄdÄ miaĹ jÄ w rÄkach...
tak jak pisaĹem wczeĹniej , kierownica lekko usportowiona, no i lepiej bÄdzie siÄ trzymaÄ w dĹoniach.
Nie dawaĹem czerwonych wstawek bo ciÄĹźko dobraÄ ten sam odcieĹ.
_________________ Nie jestem mechanikiem,wiÄc moje wypowiedzi nie muszÄ byÄ fachowe. Ale wiem, Ĺźe RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
Plastiki:
co do plastikĂłw i rozbierania to forum expertem jest boletz.
-nawiewy boczne- podwaĹźasz pĹaskim ĹrubokrÄtem caĹoĹÄ w koĹo i wyskakuje pokolei .
-zegary tak samo ale tutaj w wiÄkszoĹci wyĹamiesz zatrzaski, wiÄc podczas montaĹźu kropelka idzie w ruch
-obramĂłwka drÄ Ĺźka biegĂłw- odkrÄcasz gaĹkÄ,zdejmujesz Ĺrodkowy panel, a później 4 Ĺrubki aby odkrÄciÄ mieszek skĂłrzany i ten pierĹcieĹ
-pokrÄtĹa klimy demontujesz radio i z doĹu odkrÄcasz ten panel i odpinasz 2wtyczki
-przycisk awaryjnych -2 Ĺrubki
-matowisz,malujesz,lakierujesz,montujesz
_________________ Nie jestem mechanikiem,wiÄc moje wypowiedzi nie muszÄ byÄ fachowe. Ale wiem, Ĺźe RX8 zapierdziela jak dziki TiReX
Ostatnio zmieniony przez TMsk 2015-02-28, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
Auto: RX-7 FD, RX-8, 323, E36, Kadett C Coupe Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sty 2014 Skąd: ĹĂłdĹş
Wysłany: 2014-11-15, 17:03
KajaK napisał/a:
"Ĺťycie" apexa w renesisie to 0,5mm
Na pewno rozebraĹeĹ co najmniej 100 razy wiÄcej RenesisĂłw niĹź ja, ale jeĹli "Ĺźycie" to wartoĹÄ od wysokoĹci nominalnej do minimalnej apexa to wg. engine workshop manuala ona to wĹaĹnie 1mm w Renesisie.
_________________ ZESTAWY NAPRAWCZE DO KOMPRESOROW EATON M62 i INNYCH