Kojot, jaka jest srednica tego wydechu? Ciekawi mnie to bo myĹlÄ o wymianie, ale teĹź mam zamiar montowaÄ turbo. Fabryczny jest za wÄ ski, a pod turbo to podobno min. fi80.
krzysiek1985, Nie wiem czy mĂłwimy o turbo wanklu czy turbo hondzie
Turbo Hondzie, moja madzia juĹź po swap'ie, ale i tak fabryczny wydech razej nie da rady przynajmniej z tego co mĂłwiÄ goĹcie co mi turbo majÄ wstawiÄ),ale jeszcze siÄ okaĹźe. Szkoda by byĹo bo ten wydech naprawdÄ fajnie siÄ prezentuje i chciaĹbym go mieÄ
Auto: RX8 HP, RX7 FC TURBO.. Carina 1.6 :) Pomógł: 38 razy Dołączył: 30 Lis 2011 Skąd: ĹladĂłw/Warszawa
Wysłany: 2014-08-16, 09:36
MyĹlÄ, Ĺźe 3 cale na luzie wystarczy pod takÄ moc. W Celinie GT4 3 calowy Blitz Nur spec przy 340 kucach daje radÄ bez bĂłlu wiÄc myĹlÄ, Ĺźe i tutaj da radÄ taka Ĺrednica
OdĹwieĹźÄ trochÄ temat i poproszÄ o jakieĹ ciekawe, godne uwagi firmy co by moĹźna strumienicÄ od nich wychaczyÄ, no chyba Ĺźe na forum jest ktoĹ chÄtny kto by mi Ĺadnie wyspawaĹ jakieĹ cacuszko?? Puki co mam caĹy wydech standard no i kat padĹ wiÄc czas na maĹe zmiany
_________________ "Z gĹupkami nie ma sensu dyskutowaÄ, przed gĹupkami trzeba sie broniÄ"
W. Cejrowski